Delavnice vezenja (MAJ): jeans in cvetlice

Delavnice vezenja (MAJ): jeans in cvetlice

Pridruži se mi na delavnici ročnega vezenja!

Iščeš način kako polepšati svoja oblačila in jim dodati osebni pečat? V Divači (v mojem ateljeju) organiziram delavnico ročnega vezenja, kjer se boš med druženjem, ob sladicah in skodelici čaja ali kave, naučila vezenja različnih šivov in ustvarjala različne rožice kot so marjetice, sivka, vrtnica in zelenje.

  

Kdaj in kje?

Sobota, 25.5.2024 ob 9h, Lanika Atelier, ul. Gregorja Žiberne 4, Divača.

Petek, 24.5.2024 ob 17h, Studio Prispodobe, cesta talcev 8, Domžale. 

Delavnica traja približno 2 uri in pol.

Kaj potrebuješ? Prinesi svoje jeans hlače ali đeki (jeans jakno), lahko tudi laneno oblekico ali srajco ali otroška oblačila, pomembno je le, da so iz neraztegljivih materialov. Če nisi prepričana, kaj bi bilo najboljše, mi lahko vedno pošlješ fotografijo na mail za nasvet.

Kaj je vključeno? Vse potrebno za vezenje dobiš pri meni: obroč za vezenje, igle, sukance, škarje in magic pen flomastre, s katerimi bomo narisale rožice. Poleg pripomočkov za vezenje bom poskrbela še za sladko malico in pijačo. 

Kako se prijaviš? Prijave so obvezne in jih sprejemam na info@lanika-atelier.com ali sms sporočilo na 040 381 391. 

Cena? 35€ na osebo (Divača) ali 40€ na osebo (Domžale). Mesto imaš rezervirano po vplačilu avansa v višini 15€. 

Ne zamudi te čudovite priložnosti, da se naučiš nekaj novega, oživiš svoja oblačila in preživiš dve uri v ustvarjalnem in sproščenem vzdušju. Se vidimo!

Cvetlična vezenina na kavbojkah: marjetica, sivka in vrtnica. 

 

Delavnica v Divači bo izvedena samo če bodo zapolnjena vsaj 4 mesta. Delavnica v Domžalah bo izvedena samo če bo zapolnjenih vsaj 6 mest. Delavnica je primerna tudi za otroke starejše od 9 let. 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.