Dekleta delijo svoje izkušnje z delavnic vezenja!

Dekleta delijo svoje izkušnje z delavnic vezenja!

Delavnica ročnega vezenja je ustvarila čudovito skupnost ustvarjalnih duš, danes pa vam želim predstaviti, kako lepo smo se imele na zadnjih petih delavnicah vezenja. Družile smo se in ustvarjale v Kopru, Divači in Domžalah.

 

Dekleta so z mano delila tudi svoje vtise. Sara pravi: "Res si lahko čisti začetnik in o šivanju (razen prišitega gumba) nimaš pojma in na koncu rata. In to res lepo rata."

  

"Meni je bila tvoja delavnica super. Nekaj res lepega, kar sem si privoščila zase po zelo dolgem času", je povedala Ana. 

  

Monika pravi: "Ena boljših delavnic, katerih sem se udeležila."

Trenutno pripravljam krajšo delavnico, na kateri vas bom naučila treh šivov, in si boste same izvezle špangico z motivom vrtnice.

Kdaj? Ponedeljek, 22. aprila ob 17.00-18.00 in 22. aprila ob 18.30-19.30 pri meni v ateljeju (Divača). Vse podrobnosti izveste v objavi tukaj.

Ne zamudi naslednje priložnosti! Prijavi se na e-novice in bodi obveščena o prihajajočih delavnicah ter spremljaj moje zgodbe na Instagramu in Facebooku. Naslednja delavnica jeans in cvetlice bo konec meseca maja, pa potem spet jeseni.

Celotno galerijo in mnenja udeleženk pa si oglej tu spodaj. Iskrena hvala vsem za udeležbo!

             

   

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.